Instruktioner
Smält smöret i en kastrull. Tillsätt vattnet.
Blanda socker, vetemjöl, kakao och bakpulver i en bunke. Tillsätt smör- och vattenblandningen och äggen och rör till en jämn smet. Häll smeten i en väl smord form, ca 24 cm i diameter.
Grädda i nedre delen av ugnen i 175°C, ca 30 minuter. Grovhacka chokladen. Strö den över den färdiggräddade kakan och låt kallna. Skär kakan i 3 bottnar.
Tina hallonen och låt dem rinna av i en sil. Blanda kesellan med florsocker och grädde. Vispa till en fast kräm med elvisp. Vänd ner hallonen i gräddkesellan. Fördela krämen mellan bottnarna, låt den med choklad vara överst. Ställ kallt ca 1 timme.
Jättegod jag bytte ut fyllningen med Otaly vaniljsås och la en vanlig chokladkräm över blev god till min födelsedag
Blev uppskattad på farsdag. Någonstans mellan en 4 och en 5 !