Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladtårta med valnötter och färskost

 
Skriv ut

Choklad och valnötter, kan det bli något bättre? Jag är just nu långt ner i valnötsträsket, formligen älskar allt med valnötter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175º.
  2. Vispa ägg och socker. Blanda ner vetemjöl, kakao, valnötter och smör. Häll i en smord och bröad form, gärna springform. Grädda i cirka 20 minuter.
  3. Blanda ingredienserna till glasyren och bred den över kakan när den svalnat. Strössla med valnötter och choklad.
  4. Låt stå svalt några timmar innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.