Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladtosca

 
Skriv ut

Ett recept ur Land 1988.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Vispa ägg och socker, blanda mjöl med bakpulver och kakao. Rör ner mjölblandningen med äggsmeten omväxlande med det smälta smöret. Grädda ca 10 min.
  3. Blanda under tiden ingredienserna till toscasmeten, hetta upp under omröring tills smeten är jämn, låt den inte koka. Bred försiktigt ut smeten på den halvgräddade kakan.
  4. Flytta upp kakan i ugnen och grädda färdigt tills kakan fått färg och känns torr.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.