Instruktioner
175 grader i ugnen. Smörj och mjöla en rund bakform, ca 23 cm diameter, gärna med löstagbar botten.
Bryt chokladen i bitar och smält på svag värme tillsammans med smöret, ta av från värmen. Tillsätt sockret i chokladblandningen, blanda därefter i äggen, ett i taget och rör smeten slät mellan varje ägg.
Blanda samman kaffepulvret, vetemjölet och bakpulvret och rör ner till en slät smet.
Häll smeten i formen och grädda i nedre delen av ugnen i ca 45 min.
Gör toscasmeten medan kakan gräddas.
Grovhacka nötterna och mät därefter upp resten av ingredienserna i en kastrull och sjud upp blandningen under omrörning. Ta kastrullen från värmen och tillsätt nöthacket.
Bre blandningen över kakan och ställ in i ugnen igen - i mitten - grädda i ca 10 minuter.
Låt kakan svalna innan den lossas ur formen. Kakan är bara godar om den inte är helt genomgräddat utan lite kladdig i mitten. En klick vispad grädde och lite färska hallon och du har en toppen efterrätt .
Mums det är vad man kan säga om denna kaka som skulle räckt hela hela helgen, men som inte är mycke kvar av.