Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladtryffel Manjari

 
Skriv ut

Receptet kan varieras på många sätt. Exempelvis med 1 tsk kardemumma, 1 tsk kanel eller 2 tsk färskmalet kaffe.

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Finhacka chokladen. Koka upp grädde och honung i en liten kastrull. Slå den kokande blandningen över chokladen och rör om med en plastslev till en slät massa.
  2. 2. Stick termometern i blandningen, rör ner smöret vid 35-40°C.
  3. 3. Låt svalna i en skål och forma sedan till små tryffelkulor som rullas i kakaopulver och sedan får stelna i sval.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.