Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladtryffel med Baileys

(1 kommentar)  
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

De läckra chokladtryfflarna innehåller den irländska likören Baileys och får därför en lätt whiskeyton och krämig smak av gräddkola.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka chokladen.
  2. Koka upp grädde och råsocker. Ta från värmen. Lägg i choklad, smör och Baileys och rör till en slät massa.
  3. Klä en liten form ca 10 x 20 cm, med plastfolie. Häll i chokladmassan och låt den stelna i kyl.
  4. Pudra kakao på en tallrik, stjälp upp chokladen och pudra även på andra sidan. Skär 20 små bitar och servera. Förvara svalt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • AllanL 7 december 2010

    Vad har baileys med whiskey att göra?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.