Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladtryfflar med kardemumma, pistagenötter och tranbär

 
  • Serverar: 20-25 portioner
Skriv ut

Vit choklad och nötter ger en ljuvlig tryffelbit.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fyllning 1 Smält allt i en skål över vattenbad. Kyl skålen.
  2. Fyllning 2 Blanda ihop ingredienserna till en jämn massa. Ta en bit av fyllning 1 (ca 10 g) och rulla till en boll som du plattar ut. Lägg på en liten klick av fyllning 2. Vik ihop och rulla försiktigt. Upprepa tills du använt all mandelmassafyllning.
  3. Tillbehör Smält och doppa bollarna i chokladen med hjälp av två gafflar. Ställ på en tallrik med bakplåtspapper och kyl några timmar. Förvara kallt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.