Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choko Ice Shot med choklad och äpple

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Så gott, så gott och inte svårt att tillaga...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala, kärna ur och dela äpplena.
  2. Skär dem i små tärningar och lägg dem i en skål. Häll kaffe syrup/likör över och ställ svalt i ca 1 timmer.
  3. Ta glassen ur frysen. Hacka 120 g av Odense Mörk choklad och vänd ner den i glassen. Tillsätt kaffet.
  4. Rör samman och ställ glassen i frysen i 1 timme.
  5. Riv resterande 80 g choklad.
  6. Vid servering: Lägg 2 msk marinerade äppeltärningar i botten på ett glas. Skeda över 1 msk riven mörk choklad och toppa med en kula av glassen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.