Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chorizo- och karréspett med tandooripotatissallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Många smaker kan rymmas på ett enda spett. Här samsas starka korvar med söta aprikoser och krispiga grönsaker. Till det serverar du en krämig potatissallad med indisk touch.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet och korven i bitar. Skär sedan rödlöken i stora bitar. Lägg aprikoserna i vatten i ca 10 minuter.
  2. Varva kött, lök och frukt och trä upp på spetten. Grilla över medelvarm glöd i några minuter på varje sida eller i ugn på 200°C. Salta och peppra.
  3. Tandooripotatissallad: Skär potatisen i bitar. Tvätta och skiva purjolöken och strimla paprikan. Lägg alla ingredienser i en bunke.
  4. Rör ihop yoghurt med senapsfrön och vitlök. Blanda med potatis, purjolök samt paprika och smaka av med salt och peppar. Garnera med rucola samt cashewnötter och servera tillsammans med spetten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.