Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chorizogratäng

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jättegod och enkel

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan, men inte helt färdig (ska bli färdig i ugn) Bryn på skivad purjolök och chortizo i smör, salta och peppra Blanda grädde och ädelost Dela tomaterna
  2. Lägg den nästan kokta pastan i en form och lägg på de brynta korvarna och purjolöken och blanda om litegrann. Slå över grädden med ädelost. Lägg på tomathalvorna och strö på riven ost.
  3. Gratinera i ugn i ca 200 gr värme tills gratängen blivit varm och fått fin färg (tar ungefär 30 min)

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Mellanbellan 6 april 2011

    Tack för ett lätt och gott recept. Jag tog 2 purjo och la till 3 klyftor skivad vitlök men i övrigt efter receptet. Gott. Lägger in foto, hoppas det är ok.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.