- Serverar: 6 portioner
- Tid: 1 timme
Skriv ut
Jättegod och enkel
Instruktioner
- Koka pastan, men inte helt färdig (ska bli färdig i ugn)
Bryn på skivad purjolök och chortizo i smör, salta och peppra
Blanda grädde och ädelost
Dela tomaterna
- Lägg den nästan kokta pastan i en form och lägg
på de brynta korvarna och purjolöken och blanda
om litegrann.
Slå över grädden med ädelost.
Lägg på tomathalvorna och strö på riven ost.
- Gratinera i ugn i ca 200 gr värme tills gratängen blivit varm och fått fin färg (tar ungefär 30 min)
Publicerat den
29 augusti 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Tack för ett lätt och gott recept. Jag tog 2 purjo och la till 3 klyftor skivad vitlök men i övrigt efter receptet. Gott. Lägger in foto, hoppas det är ok.