Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chorizosalami fylld kycklingfilé med gorgonzola ost!

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Chorizosalamin ger en väldigt god smak ihop med kycklingen men det går även bra med vanlig salami.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Gör ett snitt i kycklingfilén. Fyll den med chorizosalami (2 skivor i varje filé) och gorgonzolaosten. Linda baconet runt kycklingfiléerna. Gratinera i 225 grader ugn i 15-20 min.
  2. Sås: blanda mango chutney i crème fraiche och låt den stå en liten stund innan servering.
  3. Servera kycklingen med klyftpotatis, såsen och någon grönsak.

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • hillan66 15 februari 2009

    Jag gjorde den här rätten på alla hjärtans dag och den var mycket uppskattad! Jag valde dock att försteka den baconlindade kycklingen i en stekpanna så att baconet skulle få en fin stekyta. Kommer garanterat att göra denna rätt igen //Hillan :o)

  • thewhy 23 mars 2009

    Åt detta i helgen och det var verkligen supergott :) Glömde i början bort att såsen stod i kylskåpet, men när den väl åkte fram så blev rätten en klar 5 poängare! Första gången men absolut inte sista gången som jag lagar detta. Tack för receptet!

  • hogdala214 16 maj 2009

    Fantastiskt gott!!! Smidigt att laga till

  • jessica-j 20 november 2009

    ett väldigt gott recept, tack så mycket..

  • anila 27 april 2010

    Det här måste prövas :)

  • hogdala214 13 februari 2011

    Supergott om man gillar gorgonzolaost annars är det bara att välja någon man gillar. Har bjudit på det många gånger. Fått mycket beröm!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.