Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choronsås

 
  • Serverar: 8 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott till fläskfilé och hasselbackspotatis!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta smör, vatten och påsarna till bernaisesåsen och tillaga såsen enligt anvisningarna på förpackningarna. Tillsätt tomatpuré, tabasco och soja och rör om. Tillsätt salt och peppar och rör om igen. Tillsätt slutligen dragon och persilja och smaka av.
  2. Såsen kan antingen serveras till fläskfilén, men man kan också skiva den helstekta fläskfilén och lägga den i såsen precis innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.