Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chou-chou

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Gott och snabbt som vanligt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och tärna löken. Strimla köttet. Blanda grädde och vatten i t ex en bringare. Blanda mjöl, salt, peppar, paprika- och currypulver i en stor plastpåse. Lägg i köttstrimlorna och skaka runt. Sätt på riset enligt anvisningen på förpackningen.
  2. Värm upp oljan lite och fräs löken mjuk. Slå i de mjölklädda köttstrimlorna och fräs runt. Slå på gräddvattnet och tomatpurrén. Låt sjuda tills riset är klart. Ca 15 minuter.
  3. Servera med t ex kokt broccoli.
  4. Väljer du ett "enklare" kött som t ex bogfläsk förlängs koktiden med ungefär det dubbla.

Kommentarer (1)

  • Lennart_58 2 september 2009

    Tack för maten, ha ha. Lagade detta till middag på direkten, uuummm, jättegott, fem fina poäng.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.