- Serverar: 4-5 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Gott och snabbt som vanligt
Instruktioner
- Skala och tärna löken. Strimla köttet. Blanda grädde och vatten i t ex en bringare. Blanda mjöl, salt, peppar, paprika- och currypulver i en stor plastpåse. Lägg i köttstrimlorna och skaka runt.
Sätt på riset enligt anvisningen på förpackningen.
- Värm upp oljan lite och fräs löken mjuk. Slå i de mjölklädda köttstrimlorna och fräs runt. Slå på gräddvattnet och tomatpurrén. Låt sjuda tills riset är klart. Ca 15 minuter.
- Servera med t ex kokt broccoli.
- Väljer du ett "enklare" kött som t ex bogfläsk förlängs koktiden med ungefär det dubbla.
Publicerat den
1 september 2009
Kommentarer
Skriv kommentar
Tack för maten, ha ha. Lagade detta till middag på direkten, uuummm, jättegott, fem fina poäng.