Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chutney på gula tomater

 
Skriv ut

Gott till mycket...bl.a. till grillat...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skålla, skala och tärna tomaterna.
  2. Skala och hacka löken. Blanda tomat, lök, vinäger, socker och dijonsenap i en gryta och koka i 30-40 minuter under omrörning.
  3. Tillsätt kryddorna och gelésockret och koka i 5 minuter.
  4. Häll upp på varma, väl rengjorda burkar. Förslut.
  5. Förvara i kylskåp.
  6. Fungerar även med tomater i andra färger.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.