Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ciabatta med lax och pesto

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En varm macka med lax och mozzarella.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela ciabattorna mitt itu och lägg halvorna med snittytan uppåt på en plåt med bakpapper. Bred på pesto. Skölj och skiva tomaterna. Skala och skiva löken tunt. Lägg tomat och lök ovanpå peston.
  2. Skiva mozzarellan och fördela på smörgåsarna. Gratinera mitt i ugnen tills osten har smält och ytan har fått fin färg, ca 10 minuter i 225 grader.
  3. Snurra ihop laxskivorna till "rosor". Lägg dem på mackorna och garnera ev med lite basilika.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.