Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ciabatta med rökt lax och pepparrotsost

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Detta är en variant av den amerikanska klassiska kombinationen lax och färskost, så kallad cream cheese, som oftast serveras i en bagel. Hur gott som helst och väldigt lättlagat. Servera som förrätt eller en nattmacka.

Ingredienser

Instruktioner

Dela ciabattabröden i halvor och skär dem på mitten. Lägg locken åt sidan. Lägg ruccolabladen i bottnen och lägg upp en skiva rökt lax och 2 msk pepparrotsost på varje. Skär tomaten i 4 klyftor och strimla rödlöken fint. Lägg en tomatklyfta och lite skivad rödlök på varje brödbit. Lägg på locken och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.