Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ciderkokt kyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Superenkel och väldigt god. Brukar servera den tillsammans med någon potatisrätt oftast potatiskaka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka löken och fräs den glansig i matfettet i en stor gryta.
  2. Krydda kycklingfiléerna med salt och peppar. Lägg dem i grytan och bryn till de fått färg ca 5 min.
  3. Skär äpplena i fjärdedelar och lägg ner dem i kycklinggrytan. Häll över cidern. Låt alltsammans puttra i ca 20 min. Späd ev med lite mera cider om det skulle behövas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.