Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Ciderkyckling med sparris

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegott...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hetta upp fettet och låt fileérna fräsa i det utan att de tar färg. Klicka i senap och häll på cider och buljong. Krydda och koka sakta under lock 20-25 minuter tills kycklingen är genomstekt och köttet är helt vitt.
  2. Koka upp silat spad med redning och örtkryddor. Rör i grädde till en krämig sås. Smaka av med salt, peppar och klipp i lite gräslök.
  3. Lägg tillbaka kycklingfiléerna i såsen, hetta upp snabbt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.