Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cidermarinerad kotlettrad

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 dag 1 timme
Skriv ut

Festrecept från radio Dalarna år 1990.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda marinaden. Lägg i köttet i en tät platpåse och ställ detta kallt ett dygn.Vänd någon gång. Ta upp köttet och torka av det. Lägg köttet på galler i en ugnsform. Stek köttet tills stektermometern visar 73 grader i 175 graders ugnsvärme.
  2. Sila marinade och koka ihop den en stund, tillsätt salt och peppar samt valfri grädde. Rör ner senapen,smaka av.
  3. Skär upp det färdiga köttet och servera med kokt ris, sås och en grönsallad med tomat och gurka.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.