Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cinas advents muffins

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Går jättebra att fysa. Jag gjorde dubbel sats

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält margarinet o låt svalna.
  2. Vispa ägg o socker pösigt.
  3. Blanda alla torra ingredienser i en bunke + saffranet
  4. Vänd ner det avsvalnade margarinet o filen
  5. Rör om till en slät smet.
  6. Rör mer de torra ingredienserna och rör tills det inte finns några klumpar.
  7. Häll i smeten i 12 stora muffins formar o strö på pärlsocker.
  8. Grädda i 200 grader i 15-20 min i mitten av ugnen.
  9. Går bra att frysa.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • PinkLadie 23 november 2008

    Lättbakat och gott! Jag hällde ner saffranet i det smälta smöret, för jag har hört att smaken utvecklas mera då... Nästa gång tänker jag dubblera mängden fett, för de blev lite kompakta - men höga och toppigt fina!

  • EllinorFalck 22 december 2009

    Jättegoda, gjorde dem i små formar så jag fick dubbelt så många :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.