- Serverar: 12 portioner
- Tid: 40 minuter
Skriv ut
Går jättebra att fysa.
Jag gjorde dubbel sats
Instruktioner
- Smält margarinet o låt svalna.
- Vispa ägg o socker pösigt.
- Blanda alla torra ingredienser i en bunke + saffranet
- Vänd ner det avsvalnade margarinet o filen
- Rör om till en slät smet.
- Rör mer de torra ingredienserna och rör tills det inte finns några klumpar.
- Häll i smeten i 12 stora muffins formar o strö på pärlsocker.
- Grädda i 200 grader i 15-20 min i mitten av ugnen.
- Går bra att frysa.
Publicerat den
21 november 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Lättbakat och gott! Jag hällde ner saffranet i det smälta smöret, för jag har hört att smaken utvecklas mera då... Nästa gång tänker jag dubblera mängden fett, för de blev lite kompakta - men höga och toppigt fina!
Jättegoda, gjorde dem i små formar så jag fick dubbelt så många :)