Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cinas citronsnaps

 
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Väl kyld serverar man med fördel denna snapsen i sockrade snapsglas. Gnid längs glaskanten med en citron, och doppa glasen i lite strösocker innan snapsen hälls upp. Som kronan på verket är det gott att ha sockrade citronklyftor att bita i direkt efter man tagit snapsen. Lite tequila-stil, alltså. Jag gillar inte snaps precis, men det här är mycket gott!

Ingredienser

Instruktioner

Skal från ½-1 citron (tunt skalad, inget vitt ska med) läggs i 70 cl vodka. Smidigast rätt ner i flaskan. Låt dra ett dygn innan du silar bort skalen. Ställ flaskan kallt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.