Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cinas Fetaost Limpa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 15 portioner
  • Tid: 55 minuter
Skriv ut

Jättegod limpa!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ihop allt till en kletig deg. Smula sönder fetaosten och rör försiktigt in den i degen. Häll upp i smord limpform (avlång). Grädda i ugnens nedre del i ca 45 min

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • jhaggstrom 31 oktober 2011

    Vilken temperatur ska man ha ugnen på? Förra gången jag gjorde den hade jag på 200 sen sänkte jag till 175 när jag ställde in den men efter 45 min var den inte klar så jag höjde till 200 igen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.