Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cinas långfrallor

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Jätte gott, och billigt

Ingredienser

Instruktioner

Blanda allt i en assisten och kör degen till den blir seg ca 10 min. Låt jästa till den nästan rinner över bunken. Kör i assistenten igen till den är platt. Dela degen i 2 bitar och så tar du 2 små bitar av varje så det räcker att göra 2 flätor. Forma bitarna till långa limpor dra lite i dom. Lägg på bakplåtsklädd plåt. Gör två flätor av resten av degen och lägg uppe på dina limpor. Låt jäsa övertäckt i 30 min. Limporna kommer att jäsa ihop. Pensla med vatten o strö på vallmofrön om så önskas. In i ugnen i 225 grader spraya brödet 3-4 ggr med vatten under gräddning. När brödet fått färg sänk värmen till 200 grader. Grädda i 30-40 min. Ja brukar knacka på brödet o låter det ihåligt så är det klart. Skär i tur limpona om de sitter ihop och linda in dom i bakhandukar o låt svalna. Går att frysa, jag brukar skiva mitt o frysa in. Hoppas det ska smaka och lycka till!!!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.