Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cinas plommonmos

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Är ju tid för plommon nu.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skålla, skala och kärna ur plommonen. Skala, kärna ur och skär päronen i bitar. Koka upp frukten tillsammans med vattnet i en stor gryta. Koka under lock på svag värme tills frukten mosar sig. Rör om då och då.
  2. Mosa frukten i en matberedare eller mixer. Koka upp tillsammans med sockret under omrörning. Rör ut askorbinsyran och natriumbensonat i lite av moset, och rör sedan ner resten. Häll upp på rena burkar och förslut direkt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.