Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cinas västerås gurka

 
  • Serverar: 60 portioner
  • Tid: 1 dag
Skriv ut

Jätte god

Ingredienser

Instruktioner

Gör rent gurkorna väl! Skiva gurkorna Blanda ihop socker, salt och senapsfröna. Varva gurkor, socker/salt/senapsfröna, ättikan och dillkronorna I en stor bunke. Låt blandningen stå över natten eller tills gurkorna har vattnats ur så att lagen täcker gurkorna. Rör om lite då o då. Häll gurkor och lag på burkar. Lång hållbarhet I kylen eller något annat svalt ställe!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.