Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citron & mandelbiscotti

 
Skriv ut

En klassisk italiensk kaka uppsmakad med citron och mandel.

Ingredienser

Instruktioner

1. Sätt ugnen på 180 grader. 2. Vispa smör och socker poröst och knäck i äggen ett och ett. 3. Tillsätt sedan samtliga ingredienser och blanda om. 4. Dela degen i tre delar på lätt mjölat bord, forma till platta längder och lägg på smörad plåt. 5. Pensla med uppvispat ägg och strö över mandelsplitter. Grädda i 180 grader ca 25 min. Ta ut och skiva längderna i ca 1 cm tjocka skivor. 6. Sänk temperaturen till 100 grader och torka biscottin i ca 40 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.