Riktigt smarrig relativt snabblagad kyckling rätt, som gör sej utmärkt med pasta ,gärna med tagiatelle , Duger både som fest måltid eller vardag! Lite syrlig frisk smak av vinet och citronen. Tycker denna är jättegod! Frisk smak av medelhav!
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Hade detta recept som grund, men inget vitt vin o bara några msk matlagningsgrädde ist f Cr Fr. O så brynte jag inte kycklingen utan den fick koka i buljongen. Det blev jättegott, men jag ger en 4 eftersom jag inte följt receptet ordentligt.
Jag har lagat denna rätt många gånger sedan den var införd i Buffé 4/2007 och det är verkligen en jättegod kycklingrätt!. Det är av min 9-årigas sons favoriträtter. Rätten lyfts av det vita vinet, så det bör man inte hoppa över tycker jag. Även de svarta (Calamata)oliverna är en ingrediens som lyfter rätten. TIPS! Såsen kan bli litet rinnig så jag brukar reda av med ett par msk riven Parmesanost, vilken även bidrar till en fylligare smak.