Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citron- och basilikaöverbakad lax

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god laxrätt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa bröd, vitlök, basilika och citronskal i matberedare ca 30 sek, blanda med solrosfrön och olivolja. Smaka av med salt och svartpeppar. Fördela jämnt över fisken, tryck till massan och tillaga i ugn i 200°C, ca 20 minuter.
  2. Färskost: Blanda och smaka av med salt och svartpeppar.
  3. Servera med sallad, rostad eller kokt potatis

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.