Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citron- och currygrillade ben med äpple, mynta och purjolökscouscous

 
Skriv ut

Servera med en sås av äpplemos, matlagningsyoghurt och grön currypasta, smaka av med salt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Marinad: Blanda citronskal, pressad saft, matolja, curry, honung, vitlök. Lägg benen i en påse och häll i marinaden. Låt marineras i minst en timme.
  2. Grilla/stek benen enligt anvisning på förpackningen.
  3. Vätska till grynen: Koka upp äpplejuice, vatten och olivolja, låt svalna till ca 60 grader. Slå vätskan över grynen och låt svälla under omrörning i 20 min. Ta i myntan, äpplet, fetaosten och purjolöken, smaka av med salt och peppar.
  4. Sås: Blanda äpplemos, matlagningsyoghurt och grön currypasta, smaka av med salt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.