Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citron- och fläderkyckling

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Här mariners kycklingen i outspädd flädersaft och citron, serveras med en kall crème fraichesås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med örtoljan. Mixa samtliga ingredienser och ställ kallt.
  2. Blanda marinaden. Krydda med salt och peppar.
  3. Dela vardera kycklingfilé på mitten så att det blir fyra tunna skivor. Låt kycklingbrösten vila i marinaden i kylskåp i ett par timmar.
  4. Torka av kycklingbrösten och grilla dem på hög värme.
  5. Blanda ihop crème fraiche och örtolja till en sås.
  6. Servera med en god sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • susko 13 april 2009

    Mycket gott med marinaden och att sedan grilla köttet. Men var är örterna i örtoljan? Har det fallit bort i receptet. Hur som helst. Jag smulade i dragon och lade till en liten klick senap och ½ tsk. honung. Det förhöjde smaken och gjorde såsen lite fylligare. Men jag ska göra om den här måltiden. Ha en fin vår/Ulla

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.