Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citron- och lakritskakor

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Citron och lakrits är verkligen en klockren kombination. Dessa kakor bakas flitigt här hemma, och försvinner väldigt fort! Glutenfria

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda alla ingredienser i en matberedare. Kör snabbt samman till en deg. Ta upp den på lätt mjölat bakbord (glutenfritt mjöl) och dela i 30 bitar. Forma bollar.
  3. Tryck till dem lätt och doppa dem i socker. Lägg på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i ca 10 minuter. Låt kakorna svalna på plåten.
  4. Förvara kakorna lufttätt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.