Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citron- och mandelkaka

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Servera med vispad vaniljvisp

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader.Smörj en kakform,c;a 20 cm i diameter och strö mandelspån i botten. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Tillsätt smör, citronskal och saft. Mal mandeln och blanda med vetemjöl, vaniljsocker och bakpulver. Rör ner i äggsmeten. Häll i formen och grädda på nedersta falsen 30-40 min.Låt svalna lite innanden stjälps upp. Pudra över florsocker och strö över rivet citronskal

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.