Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citron- och maskrossaft

(2 kommentarer)  
  • Tid: 4 dagar 30 minuter
Skriv ut

Annorlunda och spännande smak!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär citronerna i skivor och blanda dem med maskrosorna. Koka upp vattnet och häll i sockret, citronsyran och natriumbensoaten. Häll sedan alltihop över citron/maskrosblandningen.
  2. Låt det stå övertäckt i kylen i fyra dygn och rör om någon gång ibland.
  3. Sila alltihop och häll upp på flaskor.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • sikaal 25 maj 2010

    Frisk och god, smakar dock mest citron!

  • Okänd 3 juni 2010

    Jättegod! Efter att ha läst inlägget från Lena så använde jag små ekologiska citroner för att låta maskrossmaken göra sig påmind och inte bli utdominerad av citronerna. Perfekt balans! 5 stjärnor av mej :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.