Instruktioner
Sätt ugnen på 175 grader. Putsa kycklingfileerna
Lägg ut en bit aluminiumfolie och pensla den med
smält smör
Gnid in kycklingfileerna med rivet citronskal
och örterna
Salta och peppra
Lägg fileerna på varandra på folien.
Rulla inop till en kompakt rulle och nyp ordentligt i ändarna
Lägg dem i en ugnsfast form och baka dem i ca 20 minuter
ROSTADE GRÖNSAKER
Ansa och skär mandelpotatis,rödlök, morot och
blomkål i lika stora bitar.
Dela vitlöken på hälften
Lägg grönsakena och vitlöken i en ugnsform.
Salta och peppra
Ringla över olivolja och blanda ihop
Rosta i ugn på 175 grader i 45-50 minuter
Blanda ner ruccolan innan servering
DRAGONSÅS
Koka upp creme fraiche, vispgrädde och smör till
en simmig konsistens på medelvärme
Mixa såsen i mixer eller med mixerstav tillsammans med
dragon, persilja och citronsaft, tills den fått en fin grön färg
Smaka av med salt och peppar
SLUTMOMENT
Värm tallrikar
Ta bort folien och skär kycklingen i 2 delar
Blanda ner ruccolan i de rostade grönsakerna
Värm på såsen
Lägg upp allt på tallrik och servera