Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citron- och örtbakadd Kycklingrulle med rostade grönsaker och dragonsås

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Bra bjudmat

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 175 grader. Putsa kycklingfileerna Lägg ut en bit aluminiumfolie och pensla den med smält smör Gnid in kycklingfileerna med rivet citronskal och örterna Salta och peppra Lägg fileerna på varandra på folien. Rulla inop till en kompakt rulle och nyp ordentligt i ändarna Lägg dem i en ugnsfast form och baka dem i ca 20 minuter ROSTADE GRÖNSAKER Ansa och skär mandelpotatis,rödlök, morot och blomkål i lika stora bitar. Dela vitlöken på hälften Lägg grönsakena och vitlöken i en ugnsform. Salta och peppra Ringla över olivolja och blanda ihop Rosta i ugn på 175 grader i 45-50 minuter Blanda ner ruccolan innan servering DRAGONSÅS Koka upp creme fraiche, vispgrädde och smör till en simmig konsistens på medelvärme Mixa såsen i mixer eller med mixerstav tillsammans med dragon, persilja och citronsaft, tills den fått en fin grön färg Smaka av med salt och peppar SLUTMOMENT Värm tallrikar Ta bort folien och skär kycklingen i 2 delar Blanda ner ruccolan i de rostade grönsakerna Värm på såsen Lägg upp allt på tallrik och servera

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.