Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citron- och persiljekyckling

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En perfekt vårmiddag när du vill bjuda på något extra gott! Läcker kyckling med len, fin citronsås.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp lagen, lägg i kycklingfiléerna och låt koka i 20 min.
  2. Dra kastrullen från värmen. Koka under tiden riset enligt anvisning på förpackningen.
  3. Sås: Smält matfettet i en kastrull, rör i vetemjölet.
  4. Späd med buljong och rör i crème fraiche.
  5. Låt såsen koka i 5 minuter.
  6. Tillsätt citronsaft, -skal och persilja
  7. Lägg riset i en eldfast form.
  8. Skiva filéerna och lägg dem ovanpå. Ringla över citronsåsen och toppa med citronskivor.
  9. Gratinera mitt i ugnen i 10 min.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • imminn 24 mars 2010

    Hej! Helt underbar kyckling. Jag ville testa den, för att ha som bjudmat nu i påsk. Du får 5+++++. Glad Påsk// Imminn

  • imminn 27 mars 2010

    Hej! Jag glömde att fylla i betyget. Ber om ursäkt för det. MVH//Imminn

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.