Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citron och timjansfylld regnbåge

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fisk är nyttig mat och denna är jättegod.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Skölj och torka av fisken, salta och peppra dem. Tvätta och skiva citronen, grovhacka timjan och fördela allt i fiskarna.
  2. Pensla fisken med lite citronolja och tillaga dem på en plåt med bakplåtspapper ca 20 min mitt i ugnen.
  3. Riv skal från limen och pressa ut saften, hacka krassen.
  4. Blanda yoghurt med skal och saft från limen, honung och krasse.
  5. Servera fisken med vildris och såsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.