Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citroncheesecake

 
Skriv ut

Fräscht och gott...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 150 grader.
  2. Smält margarinet. Krossa kexen och blanda samman. Tryck ut i en form med löstagbar kant, ca. 22 cm i diameter.
  3. Blanda kesella, florsocker, ägg, créme fraiche och citronskal till en jämn smet som hälls i formen.
  4. Grädda citron-cheesecake i ugnen tills massan stelnat, ca 1-1½ timme.
  5. Låt kallna.
  6. Garnera citroncheesecake med färska frukter och/eller bär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.