Fräscht och gott med dessa ljuvliga muffins.
Glutenfria.
Glutenfria muffins blir bäst om du bakar dem i muffinsbleck som ger stadga och hjälper dem att få fin höjd.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Blanda filmjölk och avsvalnat smält smör. Rör i fiberhusk och låt svälla i ca 5 minuter. Rör samman alla torra ingredienser och vänd ner i filmjölkssmeten. Rör i ett ägg i taget tillsammans med citronsaft och rivet citronskal.
- Fördela smeten i ett smort muffinsbleck eller muffinsformar. Grädda i mitten av ugnen i ca 20 minuter. Låt svalna.
- Frosting:
Hacka den vita chokladen och smält i vattenbad. Rör ner chokladen i färskost och lemoncurd.
- Bred ut eller spritsa på toppen av muffinsen. Strö över pärlsocker eller färgglatt strössel.
Publicerat den
9 oktober 2016
Liknande recept
Skriv kommentar