Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citrondoftande sparris

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Pigga upp smaklökarn

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala nedersta elen av sparrisen. Skär sedan av sparrisen längst ner vid roten. Koka sparrisen i saltat vatten i ca 4-5 minuter beroende på tjockleken. Spola sparrisen i iskallt vatten och låt den rinna av på hushållspapper.
  2. Linda in 2-3 i varje laxskiva och lägg på serveringsfatet.
  3. Bland dressingen och skeda den över sparrisen.
  4. Garnera med pinjenötter. Avsluta gärna med ett varv från pepperkvarn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.