Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronfilé med dragonsmak

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

5:e pris fick denna rätt i en tävling som anordnades av Allers 1988 och avgjordes 1989. Kvinnan som skapade heter Eva Hult från Ängelholm. Värd att göra.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i 2 cm tjocka skivor. Bryn dem i smör några i taget. Salta och peppra.
  2. Tag upp köttet och häll i grädden. Tillsätt citronsaft, dragon och persilja och koka upp.
  3. Lägg köttet i såsen och låt eftersteka i 5-6 minuter. Strö på strimlat citronskal.
  4. Servera med kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.