Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Bra, lättlagat

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Halvtina fisken om den är fryst. Lägg fisken i en ugnssäker form. Krydda med salt, peppar, citronskal och saft. Skölj och strimla purjolöken och strö över fisken. Häll över grädden och strö över osten. Stek fisken i nedre delen av ugnen 20-30 minuter. Servera med kokt potatis, citronklyftor och grönsaker

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • 030606 21 april 2008

    En lättlagad och väldigt god fiskrätt. Kan varmt rekommenderas.

  • 030606 21 april 2008

    Glömde betygsätta men jag ger den 4 stjärnor

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.