Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronfisk med färgglada grönsaker

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rätten är saftig som den är men den som vill serverar med en klick matyoghurt. 280 kalorier per portion.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken, sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skrubba citronen i ljummet vatten, riv strimlor med ett ciseleringsjärn eller skala och finstrimla skalet. Lägg den tinade fisken i en skål. Strö över salt, peppar och citronskal. Ringla över oljan, låt marinera.
  3. Anas och skiva fänkålen, skölj, kärna ur och skär paprikan i bitar. Skala och skiva löken. Skölj och skiva tomaterna.
  4. Bred ut grönsakerna på en plåt med bakplåtspapper, ringla över oljan, strö över salt och dragon.
  5. Sätt in grönsakerna mitt i ugnen 20 minuter. Lägg på fisken och ugnsstek ytterligare ca 5 minuter eller tills fisken och grönsakerna är klara.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.