Rätten är saftig som den är men den som vill serverar med en klick matyoghurt.
280 kalorier per portion.
Instruktioner
- Tina fisken, sätt ugnen på 225 grader.
- Skrubba citronen i ljummet vatten, riv strimlor med ett ciseleringsjärn eller skala och finstrimla skalet.
Lägg den tinade fisken i en skål. Strö över salt, peppar och citronskal. Ringla över oljan, låt marinera.
- Anas och skiva fänkålen, skölj, kärna ur och skär paprikan i bitar. Skala och skiva löken. Skölj och skiva tomaterna.
- Bred ut grönsakerna på en plåt med bakplåtspapper, ringla över oljan, strö över salt och dragon.
- Sätt in grönsakerna mitt i ugnen 20 minuter. Lägg på fisken och ugnsstek ytterligare ca 5 minuter eller tills fisken och grönsakerna är klara.
Publicerat den
8 maj 2009
Liknande recept
Skriv kommentar