Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronfromage med hallontopp

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Lätt att göra, kan förberedas dagen innan och bara garneras i sista stund

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt gelatinet ligga i blöt i kallt vatten 5 min. Riv skalet av citronen och pressa ur saften. Dela äggen i gulor och vitor. Vispa vitorna till hårt skum. Vispa grädden.
  2. Vispa gulorna med socker och citronskal tills det blir vitt och pösigt. Värm citronsaften försiktigt och låt gelatinet smälta i den. Häll ner det i äggsmeten och blanda väl.
  3. Vänd ner äggvitorna i smeten. Vänd ner grädden. Fördela i 8 glas. Låt stå kallt minst 4 timmar helst över natten.
  4. Garnera med hallon, citron och citronmeliss

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.