Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citrongräsdoftande pilgrimsmusslor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En god förrätt.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg citrongräsen i blöt i kallt vatten 30 minuter. Skölj salladen. Finhacka löken. Tvätta limen och dela den i fyra klyftor.Blanda samman vinägretten. Rosta pinjenötterna i torr stekpanna. Fördela salladen i fyra serveringsskålar, ringla vinägretten över och blanda ihop. Trä fyra musslor på varje citrongräs och grilla eller stek dem, salta och peppra. Strö pinjenötterna över salladen, garnera med limeklyfta och lägg musselstråna tvärs över skålarna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.