Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En väldigt god thairätt. Den görs ofta här hemma. En riktig favorit....

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna i små bitar. Skala och hacka vitlöken. Banka lätt på citrongräset. Blanda kyckling, vitlök, citrongräs och fisksås.
  2. Strimla purjolöken. Kärna ur och strimla chilin.
  3. Bryn kycklingen med marinad i smör-&rapsolja i en wok eller stor stekpanna.
  4. Tillsätt purjolök och chili. Rör i kokosmjölk. Låt allt koka några minuter.
  5. Ta upp citrongräset. Blanda i jordnötter och thaibasilika. Servera med ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • trampolin 12 maj 2008

    Gott :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.