Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronkaka i långpannan

(1 kommentar)  
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

En kaka som är mycket god!

Ingredienser

Instruktioner

Ugn: 175° 1. Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner kesella, skal och saft. 2. Blanda mjöl och bakpulver och rör ner detta i smeten. 3. Häll smeten i en smord och bröad långpanna, ca 20 x 30 cm. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 20-25 minuter. Pröva med en sticka. 4. Stjälp upp kakan, när den svalnat något. Garnera den med florsockret urtrört i mjölken. Strö på citronskal. Skär sedan kakan i lagom stora bitar

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Niloin 21 augusti 2009

    Jättegod med en frisk och sötsyrlig smak! Lätt och enkel att göra också:)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.