Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronkokt fisk

(1 kommentar)  
  • Serverar: 3 portioner
Skriv ut

Serveras med fördel till pressad potatis!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg fisk i en tjockbottnad kastrull, häll över citronsaften. Kokas under lock tills fisken är klar (vit)
  2. Fräs de rivna morötterna med den rivna rotsellerin i lite olja. Tillsätt vatten, buljongtärning samt creme fraiche. Salta & peppra efter tycke och smak.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Kaze 9 oktober 2008

    Gott snabbt och enkelt recept. bytte ut creme fraiche mot grekisk yoghurt vart jättebra. Rekomeneras

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.