Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Citronkokt rostbiff med rosmarin

(4 kommentarer)  
Citronkokt rostbiff med rosmarin Citronkokt rostbiff med rosmarin
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegod att bjuda till när man har fest

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i 1/2 cm tjocka skivor och sedan i bitar. Koka upp vatten, fond, lagerblad och pressad citron i en gryta. Lägg i köttet och låt det koka under lock 15-25 min. Skär purjolök och broccoli i bitar. Lägg ner dem i grytan och koka ytterligare 3-4 min. Blanda lätt crème fraiche, citronskal och rosmarin. Klicka en del av såsen över köttet och strö över salt. Servera med kokta bönor och resten av såsen.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • nummer22 26 januari 2009

    Utsökt har gjort den många gånger

  • Pussnosen 9 februari 2009

    TRor alldrig att jag ätit något m´godare i hela mitt liv

  • Pussnosen 9 februari 2009

    TRor alldrig att jag ätit något m´godare i hela mitt liv

  • Nathalie83 22 mars 2009

    Det här var smarrigt :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.