Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

God och frisk rätt som serveras som den är eller tillsammans med pasta eller bulgor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla kycklingfilén.
  2. Rör ihop ingredienserna till marinaden och låt kycklingen ligga i den medan du skär grönsakerna (längre om du har tid).
  3. Skär grönsakerna i mindre bitar, skiva löken. Lägg grönsakerna i en ugnssäker form och tryck ner kycklingbitarna mellan grönsakerna. Häll marinaden på alltihop.
  4. In i ugnen! 200-225 grader i ca 30 minuter.
  5. Rosta pumpakärnor i en torr panna och strö över. Servera med pasta, bulgur eller som ensamrätt!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • NatalieEleni 1 mars 2010

    Marinaden blev alldeles för liten. Fick göra den nästan 5 ggr så stor för att det skulle täcka. Det var annars gott!! Auberginen blev dock besk:-(

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.