Gott att servera med grov skånsk senap.
Instruktioner
- Lägg kycklingen i en skål och blanda ner rivet cironskal, citronsaft, soja och timjan. Rör om, plasta bunken och ställ den åt sidan en stund.
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Skala potatisen och morot, skär dem i grova bitar. Ansa fänkål och skär den i grova strimlor. Dela vitlöken i klyftor och skala den.
- Lägg alla grönsaker i en långpanna eller ugnsfast form. Ringla over olja och honung. Krydda med salt och peppar.
- Ställ in mitt i ugnen och stek ca 20 minuter eller tills allt är mjukt
- Stek kycklingen i het panna ca 8 minuter på varje sida. Kontrollera att köttsaften är helt klar utan rosa inslag. Krydda med salt och peppar.
- Servera kycklingen till grönsakerna.
Publicerat den
21 november 2007
Liknande recept
Skriv kommentar